Британський рок-гурт потрапив у скандал через Україну
Категорія
Культура
Дата публікації

Британський рок-гурт потрапив у скандал через Україну

Британський рок-гурт потрапив у скандал через Україну

Британський рок-гурт Uriah Heep спровокував скандал через приголомшливу помилку щодо Києва та Мінська. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Менеджмент колективу відніс столиці України та Білорусі до Російської Федерації.

"Ще дві дати оголошені в Російській Федерації. П'ятниця, 7 лютого - підтверджено Київ, Україна, МЦКМ. Субота, 8 лютого - підтверджено Мінськ, Білорусь, Prime Hall", - повідомила офіційна сторінка Uriah Heep у Facebook.

Користувачі швидко помітили це та почали залишати відповідні коментарі. Вони нагадали гурту про незалежність обох країн.

Станом на 15:00 у середу, 16 жовтня, помилка не була виправлена менеджментом.
Відзначається, що представники Uriah Heep - часті гості на музичній сцені Києва. Востаннє вони були в Україні з концертом ще у грудні 2018 року.

Як повідомляв ONLINE.UA, до Києва з концертом завітає відомий співак Ленні Кравітц. Музикант, пращури якого походять частково з України, виступить на сцені Палацу Спорту. Останній свій професійний візит до столиці нашої держави Lenny Kravitz здійснив ще 2008 року. Музикант-мультіінструменталіст відзначився 20 мільйонами проданих копій альбомів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?