Брітні Спірс потрапила до психіатричної лікарні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Брітні Спірс потрапила до психіатричної лікарні

Брітні Спірс потрапила до психіатричної лікарні
Джерело:  online.ua

Відома американська співачка Брітні Спірс днями потрапила до психіатричної лікарні. Вказано, що це було її власне рішення, оскільки вона відчуває, що її внутрішнє здоров'я і самопочуття потрібно покращити, передає ONLINE.UA з посиланням на TMZ.

Декілька місяців тому стало відомо, що 37-річна Брітні Спірс скасувала всі концерти через проблеми зі здоров’ям у її батька. За її словами, вона повинна була допомагати йому з реабілітацією вдома. Тепер Брітні Спірс сама потрапила до психіатричної лікарні. Причиною цього стали переживання, які викликали стрес і важкий емоційний стан, через стан здоров’я її батька Джеймі Спірса. Чоловік пережив дві операції на кишківнику і ледь не помер - саме це так негативно вплинуло на Брітні.

"Вони дуже близькі. Насправді, з нею не відбувається нічого драматичного. Просто вона зрозуміла, що їй потрібен час, щоб подбати про себе", - розповів інсайдер.

Наразі зірка перебуває у психіатричній лікарні «Рехаб», де пройде курс лікування протягом місяця.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі був представлений перший трейлер стрічки про життя американської поп-співачки Брітні Спірс — Britney Ever After.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?