Буданов назвав головні джерела інформації української розвідки
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов назвав головні джерела інформації української розвідки

Буданов назвав головні джерела інформації української розвідки
Джерело:  online.ua

Голова ГУР Міноборони Кирило Буданов назвав п'ятірку джерел, якими користується українська розвідка.

Джерело: очільник Головного управління розвідки України Кирило Буданов

Буданов назвав топ-5 джерел української розвідки

За словами Буданова, ГУР, як і будь-яка спеціальна служба у світі, працює за стандартною схемою.

Це технічні засоби розвідки, технічні проникнення, проникнення до кіберпростору, в телефони, комп’ютери. Але найголовніше — це агентурна робота. Тільки агентурна робота може дати відповіді на складні питання, — каже Буданов.

Коментуючи роботу ГУР на російському напрямку, Буданов повідомив, що 2,5 роки тому був зроблений контрольований злив «по одному питанню, окресливши коло, звідки така інформація могла вийти».

Знаєте, яка була реакція росіян? Вони почали ретельно перевіряти усіх, хто під це коло підпадав. Звузили його приблизно до 30 осіб. Після цього дійшли до того, що хтось із цих 30 точно має бути. Почали перевіряти всіх поліграфами та шукати родинні звʼязки. Як підсумок, усі 30 людей потрапили під роздачу – певну кількість звільнили, а певна кількість сіла. Тому що у кожного з них родинні звʼязки привели в Україну, так сталося, що наші країни тісно пов’язані. Якщо вони підуть тією ж логікою, то увесь світ аплодуватиме, — каже Буданов.

Україна має своїх агентів всередині РФ

В Росії діють українські агенти.

Так, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов не підтверджує, що Україна стоїть за вибухами на аеродромі Енгельс та Кримському мосту. Проте він зазначив, що в Росії є "люди, з якими дуже легко працювати".

Читати також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?