Буданов пояснив появу дронів біля резиденції Путіна
Категорія
Політика
Дата публікації

Буданов пояснив появу дронів біля резиденції Путіна

Буданов пояснив появу дронів біля резиденції Путіна
Джерело:  online.ua

Поява невідомих дронів над Москвою — давно не новина. Найбільше уваги привертають до себе інциденти, коли згадані БПЛА долітають до резиденції російського диктатора Володимира Путіна. Очільник ГУР МО Кирило Буданов вирішив пояснити, яким чином вони там опиняються.

Джерело: "24 Канал"

Як дрони опинилися біля резиденції Путіна — пояснення Буданова

Головний український розвідник звертає увагу на те, що ніхто не запускає безпілотники навмисно у напрямку резиденції очільника Кремля.

Як зазначає глава ГУР, вони летять у бік інших цілей, але пролітають поруч – транзитом.

Над цією резиденцією (Ново-Огарьово, – ред.) проходить хороший повітряний маршрут на Москву, – пояснив Кирило Буданов.

Він також звертає увагу на те, що у діловому кварталі знаходяться офіси великих російських компаній і держустанов, зокрема кількох російських міністерств.

За словами розвідника, це своєрідне послання від усього українського народу про те, що війна стосується всіх, ніхто не лишиться осторонь.

Кирило Буданов також нагадав, що Україна завжди завдає точкові удари по військових і адміністративних цілях, на відміну від росіян.

Що відомо про появу дронів над резиденціями Путіна

5 вересня невідомий безпілотник росіяни знищили над селом Завидово у Тверській області. Що важливо розуміти, неподалік від Завидова знаходиться державна резиденція "Русь" очільника Кремля.

Ба більше, декілька днів тому безпілотник упав недалеко від резиденції Путіна у Сочі. Це сталося приблизно за 25 кілометрів від офіційної резиденції Путіна "Бочаров Ручей". Уперше безпілотник підлетів так близько до сочинської резиденції Путіна.

У резиденції "Бочаров Ручей" побудовано копію кабінету Путіна з підмосковної резиденції "Ново-Огарьово". Наприкінці травня 2023 року неподалік резиденції "Ново-Огарьово" теж падав дрон. Крім того, у травні 2023 року невідомий дрон вибухнув над Сенатським палацом Кремля, де розташований кабінет Путіна.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?