Буданов розповів про джерела України з оточення Путіна
Категорія
Україна
Дата публікації

Буданов розповів про джерела України з оточення Путіна

Буданов розповів про джерела України з оточення Путіна
Джерело:  online.ua

У Росії знають про те, що Україна має свої джерела в близькому оточенні російського президента Володимира Путіна. Проте перевірки не приводять до потрібних росіянам результатів.

Джерело: Кирило Буданов в  інтерв'ю  болгарському телеканалу bTV

Україна має джерела в оточенні Путіна

У Кирила Буданова запитали, чому українська розвідка хоче, аби світ та Путін знали про їхні джерела "в найближчих кабінетах" російського диктатора.

По-перше, вони вже розуміють, що у нас є свої джерела. Інформація завжди була зброєю – хай перевіряють, хай шукають. Насправді вони так і роблять, але в кінцевому підсумку, так би мовити, завжди виходять з неправильними результатами. Але нам корисно, щоб вони жили в постійному страху, - каже Буданов.

Він розповів, що ще до війни, коли з’ясувалося, що в одній команді стався витік, і це був не технічний витік, а щось інше.

Що вони почали робити? Вони почали перевіряти абсолютно всіх, хто міг мати доступ, навіть до такої інформації, яка від них постійно випливає. Почали перевіряти всіх, хто має близьких, контактів, родичів на території України. Як ви можете здогадатися, вони є майже у кожного. Лише за результатами цієї справи троє осіб були позбавлені волі, 31 особа була звільнена та переведена в інші місця. Ще великий відсоток людей потрапляв під певний тиск. Тобто вони самі паралізували свою роботу.

За словами Буданова, росіяни самі знають, що Україна має доступ до дуже конфіденційної інформації.

Те, що ми знаходимо очевидні факти, змушує їх проводити внутрішні розслідування, і ці розслідування нічого не змінять.

Україну не можна схилити до миру

Також Буданова запитали, коли, на його думку, закінчиться війна.

Цікаве питання. Особисто ми сподіваємося, що швидко, але оскільки ми нещодавно торкнулися питання релігії, лише Бог знає відповідь.

Також він прокоментував інформацію, що Захід може схилити Україну до припинення війни.

При бажанні можна зробити багато кроків, які суттєво ускладнять нашу ситуацію, але вони не зможуть змусити український народ, українське суспільство до миру. Можуть бути створені штучні умови, за яких кількість жертв у нашій країні значно зросте, а також проблем. Тобто – менше боєприпасів, менше підтримки економіки. Це суто технократичні речі, але вони не можуть зупинити людей. Людям, які намагаються підживлювати такі наративи, переважно через ЗМІ, також варто трохи задуматися, що станеться, якби Україні з якихось причин не вдалося повернути свої кордони. Як це вплине на країни цих змовників?

Читайте також:

  • Коли ЗСУ зайдуть в Крим — Буданов відповів одним словом

  • Зеленський за результатами секретної доповіді Буданова пообіцяв пекло армії РФ

  • У ГУР є джерела в найближчих кабінетах до Путіна — Буданов

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?