Буде гірше, ніж в Китаї та Італії: новим епіцентром пандемії коронавіруса може стати Нью-Йорк
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде гірше, ніж в Китаї та Італії: новим епіцентром пандемії коронавіруса може стати Нью-Йорк

Буде гірше, ніж в Китаї та Італії: новим епіцентром пандемії коронавіруса може стати Нью-Йорк
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку коронавірус щодня поширюється на 30% швидше. У місті, в якому проживають 20 млн людей, вже заражені більше 43 тисяч осіб. У відділеннях невідкладної допомоги фіксуються по 6,5 тисячі звернень в день, в місті вже померли білише 500 осіб. Про це повідомляє The New York Times, передає ONLINE.UA.

У виданні підкреслюють, що при нинішньому темпі поширення коронавіруса в американському Нью-Йорку, кількість постраждалих буде більше, ніж в китайському місті Ухань або італійській Ломбардії. Під загрозою опинилися ще два американських міста - Детройт і Новий Орлеан. У них також можливе різке зростання числа заражень, якщо не будуть прийняті жорсткі профілактичні заходи.

Нагадаємо, в даний час США знаходяться на першому місці в світі за кількістю хворих на COVID-19 - станом на 29 березня в Штатах підтверджено майже 124 тисячі випадків зараження коронавірусом. Всього кількість інфікованих у світі наближається до 690 тисяч. Цей показник збільшився майже на 20 тисяч захворілих в більшу сторону з учорашнього дня.

В Україні станом на 29 березня підтверджено 418 випадків зараження коронавірусною інфекцією. З них 9 летальних, 5 пацієнтів одужали - 4 дорослих, 1 дитина.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що українці масово повертаються додому з-за кордону через пандемію коронавіруса. Тільки за минулу добу кордон України перетнули 37 тисяч людей, велика частина яких прийшла до пунктів пропусків пішки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?