Буде катастрофа: ексглава Пентагону назвав найнебезпечнішу країну
Категорія
Світ
Дата публікації

Буде катастрофа: ексглава Пентагону назвав найнебезпечнішу країну

Буде катастрофа: ексглава Пентагону назвав найнебезпечнішу країну
Джерело:  online.ua

Колишній глава Пентагону Джеймс Меттіс заявив,що вважає Пакистан найнебезпечнішою країною світу, з якою він мав справу за довгу кар'єру. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Hindustan Times.

 Варто зазначити,що ця заява міститься в автобіографії Меттіса "Call Sign Chaos: Learning to Lead", яка вийшла у США 3 вересня.

"Ми не можемо допустити, щоб ядерний арсенал, який росте найшвидше у світі, потрапив до рук терористів, що перебувають у цій країні. Буде катастрофа", - підкреслив колишній міністр оборони у книзі.

 За даними видання, Пакистан володіє найбільш швидкозростаючим у світі ядерним арсеналом зі значною кількістю тактичної зброї. Меттіс наголосив, що наразі в Пакистану немає лідера, який би дбав про майбутнє держави.

Нагадаємо, Меттіс обіймав посаду глави Пентагону із січня 2017 року і пішов у відставку 31 грудня 2018 року через розбіжності із президентом Дональдом Трампом.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  в Пентагоні заявили, що військові США і НАТО  можуть не встигнути зупинити російські війська в разі їх вторгнення в Польщу і країни Балтії.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?