Буде сильний удар - Кабмін екстрено звернувся до усіх українців
Категорія
Економіка
Дата публікації

Буде сильний удар - Кабмін екстрено звернувся до усіх українців

Буде сильний удар - Кабмін екстрено звернувся до усіх українців
Джерело:  online.ua

19 червня очільник Кабінету міністрів України звернувся до усіх українських громадян, а також до президента країни Володимира Зеленського з важливим попередженням. Він офіційно повідомив про те, що повернення до жорсткішого карантину буде сильним ударом по економіці, тому необхідні чіткіші правила для громадських місць та комунікація з громадянами. Про це йшлося під час щоденної наради щодо запобігання поширенню коронавірусу, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт ОП.

"Урядовці наголосили, що повернення до жорсткішого карантину буде сильним ударом по економіці, та погодилися, що необхідна тісніша координація в комунікаціях щодо заходів карантину з місцевою владою й населенням", - мовиться в повідомленні.

Окрім того, главу уряду звернув увагу на те, що низка країн також вирішила піти шляхом адаптивного карантину, впроваджуючи жорсткіші заходи в областях та містах залежно від тенденцій захворюваності. З окремим коментарем виступив глава держави Володимир Зеленський. За його словами,  щоб не переходити до жорсткого карантину, потрібні чіткі правила для громадських місць та комунікація з громадянами.

"Треба чіткіше комунікувати, що таке адаптивний карантин і як він впливає на роботу громадських закладів, транспорту. Щоб був чітко й детально розписаний план, як мають працювати ресторани, пляжі, нічні клуби. Коли люди це розумітимуть, то більше дотримуватимуться адаптивного карантину", - заявив український лідер.

Окрім того, главі держави доповіли, що за останні кілька днів Нацполіція втричі збільшила кількість адмінпротоколів через порушення карантину.

Як повідомляв ONLINE.UA, ситуація з пандемією коронавірусу в нашій країні продовжує стрімко загострюватися — в п’ятницю, 19 червня, зафіксований 921 новий випадок зараження — це абсолютний антирекорд в нашій країні. Всі ці дані уже підтвердили МОЗ та РНБО.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?