Буде соромно - Зеленський виступив з новою гучною заявою
Категорія
Політика
Дата публікації

Буде соромно - Зеленський виступив з новою гучною заявою

Буде соромно - Зеленський виступив з новою гучною заявою

Глава держави Володимир Зеленський відповів на питання журналістів про те, чи є наразі підстави вважати, що Крим знову повернеться в Україну. Окрім того, президент країни розповів про стосунки українського та російського народів в майбутньому. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

"Найголовніша підстава – правда. Це є в історії різних країн. Там, де є правда, завжди повертається", – відповів український лідер на запитання журналіста.

Володимир Зеленський абсолютно впевнений в тому, що Крим знову стане українським.

"Соромно буде російському народу через декілька років про те, що вийшло. На жаль, саме так. Без повернення Криму не буде єднання і можливості нормально, відверто, дружньо спілкуватися між українським та російським народами, майбутнім поколінням. Це неможливо. Оскільки ми сусіди, ми "живемо в цій квартирі", і ніхто переселятися не буде", - наголосив президент країни.

Варто зазначити, що єдине питання, відповіді на яке сам глава держави не знає – скільки знадобиться років, щоб повернути ті відносини, які були між українським та російським народами.

Що також важливо розуміти, команда українського лідера Володимира Зеленського планує затвердити стратегію деокупації Криму в 2020 році, проте переважна частина її змісту буде таємницею. Ці дані вже підтвердив постійний представник президента України в АР Крим Антон Кориневич. Він також наголосив, що уже відновлений процес напрацювання цієї стратегії разом з колегами з Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій і РНБО.

"Не хотів би нічого говорити щодо тимчасових рамок, але ми з колегами вважаємо, що було б добре мати цю стратегію деокупації вже в нинішньому році", — заявив Кориневич.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Україна приготувала Путіну і бойовикам на Донбасі неприємний сюрприз. ОГП порушив кримінальну справу через вербування бойовиками дітей до війни проти України, розслідування за якою доручила провести СБУ в Донецькій і Луганській областях.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?