Буде велике будівництво: Гончарук виступив з важливою заявою
Категорія
Україна
Дата публікації

Буде велике будівництво: Гончарук виступив з важливою заявою

Буде велике будівництво: Гончарук виступив з важливою заявою
Джерело:  online.ua

Очільник Кабміну Олексій Гончарук анонсував масове будівництво доріг в Україні з 1 березня 2020 року. Окрім того, він звернувся до Антимонопольного комітету з проханням сприяти цьому. Також політик назвав дороги, які ремонтуватимуть насамперед, передає ONLINE.UA з посиланням на сайт КМУ.

За словами Гончарука, до пріоритетів належать найбільш зруйновані ділянки за основними маршрутами. Він також наголосив, що насамперед ремонтуватимуть такі дороги:

  • М-12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (через Вінницю);

  • Н-23 Кропивницький-Кривий Ріг-Запоріжжя;

  • Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв;

  • Н-11 Дніпро-Миколаїв (через Кривий Ріг);

  • Н-03 Житомир-Чернівці.

Гончарук звернув увагу на те, що в поточному році планують відремонтувати дороги: Н-31 Дніпро – Царичанки – Кобеляки – Решетилівка, Н-26 Чугуїв – Мілове (через Старобільськ) та збудувати Н-08 Південний обхід Дніпра.

Варто зазначити, що нещодавно Гончарук заявив, що масове будівництво та ремонт доріг стартують 1 березня.

"Цього року потрібно готуватися до максимально раннього початку сезону", – зазначав Гончарук. Для цього уряд спробує щонайшвидше завершити всі формальні процедури.

Він також звернувся до Антимонопольного комітету з проханням сприяти цьому.

"Ми знаємо, що є певні труднощі, що хтось займається дурницями, заперечуючи кожен другий тендер в Антимонопольному комітеті", – додав прем’єр. Та закликав змінити таку модель поведінки. Натомість діяти швидко й чесно.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що міністр інфраструктури Владислав Криклій в ході свого виступу на презентації Укравтодору "Дорога UA 2020" заявив, що в Україні у 2019 році стались 160 тисяч ДТП, у яких загинули близько 4 тисяч людей, ще 36 тисяч – отримали травми. За його словами, а варії завдали збитку українській економіці на 70 мільярдів гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?