Будемо прощатися: Зеленський звернувся до українських міністрів
Категорія
Україна
Дата публікації

Будемо прощатися: Зеленський звернувся до українських міністрів

Будемо прощатися: Зеленський звернувся до українських міністрів
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський заявив, що міністри, які не покажуть результат до кінця року, будуть звільнені. Про це він повідомив у своїх соцмережах, передає ONLINE.UA.

"Такого молодого уряду ніколи не було. Тут є плюси і мінуси. Нема корумпованого досвіду і це великий плюс. Якщо ми сказали, що буде повне перезавантаження – так, це ризик, але це великий плюс. Якщо вони не впораються, теж, чекаємо до кінця цього року. Хто не зможе, з тим будемо прощатися", - заявив український лідер.

Варто зазначити, що раніше про дедлайни для міністрів згадував очільник Офіса президента Андрій Богдан.

"Ми дедлайн поставили до кінця року, вони зараз собі визначають пріоритетні напрямки, які обіцяють досягнути до кінця року. Відповідно, наша команда вся збереться, разом з ними будемо обговорювати й будемо приймати відповідні рішення", - розповів він.

Окрім того, 5 листопада під час зустрічі в Офісі президента з міністрами та керівництвом Верховної Ради Зеленський доручив до кінця року або протягом кількох місяців виконати низку завдань. Зокрема, міністру внутрішніх справ Арсену Авакову треба до кінця року спростити видачу водійського посвідчення та акредитацію закладів з підготовки водіїв.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Володимир Зеленський на Харківщині  відвідав об’єкти оборонної галузі, які відносяться до "Укроборонпрому". Він стверджує, що був шокований умовами роботи персоналу підприємств та їхнім загальним станом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?