Будете здивовані: названа найбагатша письменниця 2019 року
Категорія
Культура
Дата публікації

Будете здивовані: названа найбагатша письменниця 2019 року

Будете здивовані:  названа найбагатша письменниця 2019 року
Джерело:  online.ua

Легендарна британська письменниця, найбільш відома як авторка серії романів про Гаррі Поттера, стала найбільш високооплачуваною письменницею в 2019 році. Рейтинг письменників-багатіїі оприлюднило авторитетне видання "Forbes", передає ONLINE.UA.

Згідно з даними ЗМІ, "мама поттеріани" за рік заробила 92 мільйони доларів. Вказано, що на даний момент основне джерело доходу автора не від продажу книг, а за театральні постановки і тематичні парки.

Що цікаво, нещодавно "мама Ро" всіх не на жарт спантеличила своїм новим дописом у Твіттері. Вона опублікувала загадковий допис, який доповнила міткою послідовників Волдеморта. Фанати зразу ж заговорили про продовження екранізації серії романів про "Гаррі Поттера", однак ресурс Pottermore спростував цю інформацію, хоча додав, що "поттероманів" чекає щось справді цікаве.

Джоан Роулінг

"Срібло" рейтингу отримав письменник Джеймс Паттерсон, який у 2018 році цей рейтинг очолював. У нього дохід склав 70 мільйонів. Книга Паттерсона, написана минулоріч у співавторстві з екс-президентом США Біллом Клінтоном, стала бестселером.

Трійку лідерів замикає колишня перша леді США Мішель Обама. Вона за мемуари "Becoming. Моя історія" отримала 36 мільйонів доларів. Ця книга також стала однією з найбільш популярних у 2018 році.

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 18 грудня зірки фільмів про Гаррі Поттера влаштували закриту вечірку — першими фото вони зразу ж поділилися із своїми улюбленими фанатами в соціальних мережах.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?