Будні наддержави: моторошна історія з Росії вразила мережу
Категорія
Світ
Дата публікації

Будні наддержави: моторошна історія з Росії вразила мережу

Будні наддержави: моторошна історія з Росії вразила мережу
Джерело:  online.ua

Користувачів мережі вразила безглузда смерть мешканки російського Омська, яка задихнулася, застрягши в решітці вікна.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на 5-tv.ru.
Повідомляється, що 34-річна мешканка першого поверху виявилася замкненою в квартирі разом зі своєю нетверезою родичкою, тому вирішила сходити в магазин за спиртним через вікно. Однак жінка застрягла в решітці. Її нетвереза ​​сестра намагалася їй допомогти, але переплутала адресу і викликала рятувальників не туди. Співробітники МНС в свою чергу вирішили, що це помилковий виклик.
Читайте також: Не повертайся! У соцмережах посміялися над поїздкою Путіна в Арктику, з'явилися фото і відео
Молодша сестра жінки, яка застрягла в решітці, не стала чекати рятувальників і лягла спати, залишивши родичку стирчати у вікні. Коли вона проспалася, виявила її вже мертвою. Тепер слідчі розбираються, хто винен в безглуздій загибелі молодої жінки. Експерти постановили, що загибла задихнулася - решітка так сильно здавила їй грудну клітку, що жінка не змогла дихати.
У мережі вражені такою безглуздою смертю молодої росіянки.








Як повідомляв ONLINE.UA, в мережі посміялися над тим, що новітній протидиверсійний катер РФ не зміг приступити до випробувань, тому що два китайських дизельні двигуни, встановлені на ньому, вийшли з ладу при першій же перевірці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?