Буду бити: Гройсман пригрозив українським корупціонерам
Категорія
Україна
Дата публікації

Буду бити: Гройсман пригрозив українським корупціонерам

Буду бити: Гройсман пригрозив українським корупціонерам
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман назвав оголошену урядом кампанію проти контрабанди справжньою "війною проти сірих схем і нечесних підприємців та контролерів". Окрім того, голова Кабміну заявив, що усіх корупціонерів "буде бити публічно", передає ONLINE.UA з посиланням на "Урядовий портал".

"Всі, хто робить країну біднішою, мають на собі відчути невідворотність змін і нашу принципову позицію. Я оголосив пряму війну цій контрабанді. І це не питання мільярд плюс чи мільярд мінус. Це питання сили країни", - заявив Гройсман.

Голова Кабміну додав, що після початку кампанії зростання щоденних платежів склало 1,5 млрд грн. Чиновник підкреслив, що це не межа.

"Наше завдання зробити Україну сильнішою. І або ми здатні працювати в цих умовах, або треба робити кадрові ротації і посилення, аби забезпечити тенденцію до зростання. Друзі, завершуйте (грабувати країну). Бити буду публічно", – сказав прем’єр.

Нагадаємо, нещодавно генпрокурор Юрій Луценко заявив, що ГПУ виявила правопорушення, пов’язані з виконуючим обов’язки керівника Державної фіскальної служби Мирославом Проданом, який є ставлеником Гройсмана.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Гройсман заявив, якщо Україна відмовиться виконувати умови МВФ, в числі яких підвищення цін на газ для населення, то опиниться на межі дефолту.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?