Будуть перезавантажувати: Зеленський знову пригрозив місцевій владі
Категорія
Політика
Дата публікації

Будуть перезавантажувати: Зеленський знову пригрозив місцевій владі

Джерело:  online.ua

Президент України Володимир Зеленський оголосив, що за підсумками боротьби проти епідемії коронавірусу в обласних державних адміністраціях відбудуться значні кадрові зміни. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресконференцію лідера від 20 травня.

За його словами, йдеться перш за все про ОДА.

"Що стосується РДА. Навіть не всіх голів РДА ми ще змінили. Більшість РДА ще за часів іншої влади, це довгий процес. В РДА ще є колишні люди – їх знову будуть перезавантажувати. Була прекрасна програма "Ліфт". Фьодоров набрав дійсно фахівців через "Ліфт" – потім знайшли "ключик" до "Ліфта" і нам туди, вибачте за таке слово, засунули дуже багато людей, які були при владі раніше", - зауважив президент.

Зеленський пояснив, програма обернулася проблемою для країни.

"Що стосується голів обласних державних адміністрацій – всі висновки по них (будуть) після того, як ми закінчимо (епідемію) COVID. Наприклад, я навіть не думав, що у нас такий сильний чернівецький губернатор. Там найскладніша ситуація через хворих. Він – один із найкращих. Тобто ця інфекція нам показує, які захворювання у нас є в держапараті", - додав він.

Зеленський резюмував — рішучі кроки почнуться одразу після подолання епідемії, бо наразі їх неможливо здійснити.

Нагадаємо, станом на 20 травня в Україні виявили 19 230 випадків COVID-19. З 11 травня почалися послаблення карантину, другий етап розпочинається 22-го.

Як повідомляв ONLINE.UA, український парламент неочікувано для всіх відправив на підготовку до повторного першого читання законопроєкт Володимира Зеленського №3196 про реформу Служби безпеки України. Варто звернути увагу на те, що дане рішення в середу, 20 травня, підтримали 287 народних обранців при мінімально необхідних 226.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?