Букмекери назвали можливого переможця Євробачення-2017
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Букмекери назвали можливого переможця Євробачення-2017

Букмекери назвали можливого переможця Євробачення-2017
Джерело:  eurovisionworld.com

Європейські букмекери зробили перші ставки на переможця Євробачення, яке пройде з 9 по 13 травня в Києві. На їхню думку, переможцем стане італійський співак Франческо Габбані.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на EurovisionWorld.
Друге місце займає Бельгія, а третє - Швеція. Четверте місце займає Португалія, Росії прогнозують шосте місце, а Україна займає лише 28 сходинку.
Читайте також: У Путіна прокоментували скандал з російською учасницею Євробачення
Нагадаємо, в цьому році участь підтвердили 43 країн. Ця рекордна кількість учасників за всю історію Євробачення повторювалася всього двічі - в 2008 і 2011 роках.
62-й міжнародний пісенний конкурс пройде в Києві в Міжнародному виставковому центрі.



Представник Італії Франческо Габбані:


Півфінали Євробачення-2017 відбудуться 9 і 11 травня, фінал - 13 травня. Україну на конкурсі представить рок-група O.Torvald з піснею Time.
Як повідомляв ONLINE.UA, таргани, які передбачили в минулому році перемогу Джамали на Євробаченні, передрекли рок-групі O.Torvald, яка представить цього року Україну на міжнародному пісенному конкурсі, друге місце.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?