Букмекери змінили прогноз щодо місця Джамали на Євробаченні
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Букмекери змінили прогноз щодо місця Джамали на Євробаченні

Букмекери змінили прогноз щодо місця Джамали на Євробаченні
Джерело:  online.ua

Букмекери прогнозують представниці України на пісенному конкурсі "Євробачення-2016" Джамалі вже третє, а не друге місце.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на котирування австрійської букмекерської контори Bwin.
На першому місці, за даними букмекерів, як і раніше, представник Росії Сергій Лазарєв з піснею You are the only one.
На нього можна поставити з коефіцієнтом 1.62 станом на ранок п'ятниці.
Водночас, за даними букмекерів, станом на 13 травня Австралія обійшла Україну, посівши друге місце з коефіцієнтом 7.00, в України - 9.00. На четвертому місці - Франція - 13.00.
Нагадаємо, Джамала вчора вийшла на сцену під номером 14. Вона представила журі і глядачам композицію "1944", яка присвячена депортації кримськотатарського народу в часи сталінських репресій.
На початку пісні сцена перетворилася на тунель з рухомими хмарами, крізь які співачка прямувала до її середини. Підлога в центрі сцени висвітлювалася високохудожніми потоками енергії. В кінці виступу на тлі співачки з'явилося "красиве барвисте дерево, яке символізувало життя і пам'ять".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?