Була дуже жорстка розмова - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт
Категорія
Політика
Дата публікації

Була дуже жорстка розмова - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт

Була дуже жорстка розмова - в команді Зеленського розгорівся новий конфлікт
Джерело:  online.ua

Глава держави Володимир Зеленський мав "жорстку" розмову з народним обранцем владної фракції "Слуга народу" Миколою Тищенком, ресторан якого піймали журналісти на порушенні карантинних обмежень. Такими даними поділився заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"Дивіться, нікому не можна (підприємцям працювати під час карантину - ред.). У президента була дуже жорстка розмова з цим народним депутатом (Тищенком – ред.). Дійсно, нікому не можна працювати. Я сподіваюсь, що це буде приклад для інших народних депутатів: якщо ти народний депутат – не треба робити із себе якогось царя чи ще когось. Не можна всім ресторанам працювати", - наголосив Кирило Тимошенко.

Ведучий також поцікавився у представника ОПУ, чим закінчилася ця "жорстка розмова". Тимошенко відповів, що "всі можуть побачити, що ресторан не працює".

"Не знаю, чи він працював він насправді увесь цей час, чи один день чи два і так далі, але він не працює. Жорстка розмова вилилась у те, що для всієї фракції та й інших це буде прикладом, що не треба так робити більше", - додав заступник керівника ОПУ.

Як відомо, нещодавно журналісти Bihus info змогли з'ясувати, що під час карантину ресторан депутата "Слуги народу" Миколи Тищенка відвідують відомі політики та впливові люди. Зазначалося, що "Велюр" продовжує працювати: там приймають "особливих" гостей: народних обранців, бізнесменів, "кварталівців" і партнерів Коломойського".

Як повідомляв раніше ONLINE.UA, 4 травня глава МВС Арсен Аваков анонсував жорстке покарання для закладів та торгових точок, які ігнорували карантинні обмеження та попередження влади. За його словами, протягом останніх декількох днів поліція склала 10 330 протоколів про порушення карантинних норм.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?