"Було б бажання!": Медведєв звернувся до української влади
Категорія
Політика
Дата публікації

"Було б бажання!": Медведєв звернувся до української влади

"Було б бажання!": Медведєв звернувся до української влади
Джерело:  online.ua

Прем’єр-міністр Росії Дмитро Медведєв звернувся до нової української влади і нагадав про "пропозиції" щодо прямих поставок газу. Їх він обговорював із Юрієм Бойком та Віктором Медведчуком під час їхньої скандальної поїздки до Москви. За його словами, "перемовини" залишаються у силі, передає ONLINE.UA з посиланням на ТАСС.

Медведєв зазначив, що вони "можуть бути застосованими до нового українського керівництва".

"Тому всі ті пропозиції, які були зроблені під час спілкування з моєю участю з нашими колегами з України, вони, можуть бути застосованими й до нової влади. Було б бажання", – вважає Медведєв.

За його твердженнями, "Росія нічого не змінює в своїй позиції".

"Справа не в тому, хто переміг – це вибір українського народу, а справа в тому, як далі працювати чи, навпаки, не працювати", – сказав він.

Нагадаємо, нещодавно ДБР відкрило справу через політ Бойка та Медведчука до Москви. Бойко та Медведчук могли перетнути кордон з Росією незаконно. Але справи відкриті не особисто проти політиків, а проти працівників Державної прикордонної та Державної авіаційної служб.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що влада РФ підозріло швидко відреагувала на результати екзит-полу на другому турі президентських виборів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?