Було дуже важко: колишня принца Гаррі зізналася, чому не захотіла з ним одружуватися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Було дуже важко: колишня принца Гаррі зізналася, чому не захотіла з ним одружуватися

Було дуже важко: колишня принца Гаррі зізналася, чому не захотіла з ним одружуватися
Джерело:  online.ua

Британка Челсі Деві, яка раніше була дівчиною принца Гаррі, заявила, що не змогла поєднати долю з колишнім бойфрендом через надмірну увагу ЗМІ. Вона також зізналася, що їхнім щасливим стосункам завадив той факт, що вони була надто різними, передає ONLINE.UA з посиланням на Elle.

Відомо, що принц Гаррі мав намір освідчитися Челсі Деві, однак трапилася подія, яка кардинально змінила його плани. Вона супроводжувала принца на церемонії вінчання його брата Вільяма з Кейт Міддлтон. Романтичний захід мав зблизити пару, проте саме весілля герцогів Кембриджських стало причиною розриву стосунків.

"Дивлячись на весільну церемонію, Челсі зрозуміла, що вони з Гаррі мали рацію, коли говорили, що їм краще розлучитися. Вони прийшли з дуже різних світів, тому нічого б не вийшло. До того ж Челсі дуже сильно дорожила конфіденційністю і особистим простором", – розповіла авторка біографії принца Гаррі – журналістка Анжела Левін.

 Челсі Деві додала, що увага ЗМІ до неї була нестерпною. Поки дівчина зустрічалась з принцом Гаррі журналісти не давали їй спокою. Тому Челсі вирішила, що їм варто завершити стосунки.

"Мені було дуже важко і погано. Не змогла впоратися з усім цим. Я була зовсім юною і намагалася жити нормальним життям", – підкреслила колишня принца.

Як повідомляв ONLINE.UA, герцогиня Кембриджська  Кейт Міддлтон допомагає своїй подрузі  герцогині Сассекській Меган Маркл пережити сімейні конфлікти, які почали виникати після неоднозначних заяв батька Маркл.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?