Було насилля: Маша Єфросиніна приголомшила сміливим зізнанням
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Було насилля: Маша Єфросиніна приголомшила сміливим зізнанням

Було насилля: Маша Єфросиніна приголомшила сміливим зізнанням
Джерело:  ТСН

Відома українська телеведуча Маша Єфросиніна відверто вирішила поговорити про проблему домашнього насильства, з якими стикаються чимало жінок (понад мільйон, за даними ООН щорічно в Україні). Журналістка наголосила, що відкрито виступає проти домашнього насильства. Також красуня зізналася, що ще до шлюбу зі своїм чоловіком вона була жертвою психологічного насильства.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Сніданок з 1+1".

Єфросиніна підкреслила, що насильство – це не лише коли тебе б'ють. Особливу увагу українка в програмі приділила саме психологічному насиллю.

"70% жінок вважають, що насильство це коли тебе б'ють. Це не так. Будь-яке насильство, перший поштовх, не приведи боже, побиття, починається з того, що ти вже принижена і помножена на нуль. Це називається психологічне насильство, коли кривдник починає тебе принижувати", – розповіла зірка.

Варто зазначити, що зірка також ставала жертвою психологічного насильства, коли один з її партнерів почав з нею зустрічатися, а коли стосунки перейшли в інтимні, чоловік сказав їй: "Взагалі-то ти мені не подобаєшся. Мені хотілося подивитися, який вигляд має повнувата зірка без одягу".

"Агресор і кривдник – це людина в якої нестабільна психіка і занижена самооцінка. Тому він принижує свою жертву і повністю закатує її в підлогу, щоб самоствердитися. А жінки думають, що це в них погана самооцінка. Це помилка", – заявила телеведуча і порекомендувала жінкам не мовчати про домашнє насильство.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Маша Єфросиніна поділилася з шанувальниками своїми п’ятничними фантазіями.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?