Бумеранг цієї війни уже летить у бік росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Категорія
Україна
Дата публікації

Бумеранг цієї війни уже летить у бік росіян — доктор психології Василь Мосійчук

Бумеранг цієї війни уже летить у бік росіян — доктор психології Василь Мосійчук
Джерело:  online.ua

Як диктатор володимир путін втратив усі козирі у війні з Україною та коли росіяни відчують наслідки свого мовчання обговорювали у новому випуску циклу етерів «Свідомі про несвідоме» доктор психології Василь Мосійчук та академік Української академії наук Віталій Луньов.

Джерело:  ютуб-канал online.ua

Більшість росіян доволі довго жила в ілюзіях про те, що війна в Україні — це трагедія, яка їх ніколи не торкнеться.

Однак неочікуване рішення путіна про "часткову" мобілізацію нарешті змусило громадян рф зняти рожеві окуляри.

Попри це російський народ досі не усвідомив, що бумеранг цієї катастрофічної війни уже летить у їхній бік.

путін із ляльковода перетворився на іграшку в руках інших політиків

Десятиліттями світ вірив у непереможність армії рф, а також боявся перечити диктатору путіну.

Лише Україні вдалося зірвати з очільника кремля маску "нездоланного полководця" та перетворити його з ляльковода на іграшку в руках сильніших країн.

путін — це ляльковод-маніяк. Він маніпулює своїм населенням, змушує їх вбивати людей. Це не його земля. Через радіо, через агентів впливу він намагається повернути минуле. І ви бачите, що сталося з ляльководом. Він зіткнувся з прекрасною та гостинною країною – Україною. І те, що зараз відбувається у світі, де його Ердоган веде під ручку,– це вже "кабанчик", а не ляльковод. "Кабанчика" завжди ділять. путін зараз, рятуючи своє Его, підписує дешеві контракти, – наголошує доктор психології Василь Мосійчук.

Читайте також: Чому росіяни завжди обирають шлях деградації — доктор психології Василь Мосійчук

Росіянам уже не сховатися від бумерангу цієї війни

Доктор психології зазначає, що у російського народу ще є шанс врятувати себе, однак наслідки свого багаторічного мовчання вони все одно відчують.

Росіяни, вам потрібно прокинутися, а то навіть на своїй землі у вас нічого не залишиться. І ляльковода не стане, і агентів впливу. І ваша ненависть розіб’ється об наш граніт, наш моноліт. Вона вже розбилася. Уже весь світ зрозумів, що це століття не для війни. Зрозумів, що ви за нація і на якому рівні знаходитеся – на рівні приматів... Бумеранг завжди повертається. Бумеранг уже летить у ваш бік. І ви бачите, що з вами відбувається. І краще підняти руки і нічого не робити, тому що не лише Україна, а й увесь світ побачив ваш приматизм, — підкреслює Мосійчук.

Доктор психології звертає увагу на те, що доволі часто лунає думка, що росія прозріє лише тоді, коли стане бідною. Що буде далі — покаже час.

Учасники цього випуску «Свідомі про несвідоме»:

  • Василь Мосійчук, доктор психології, автор наукових робіт, поет.

  • Віталій Луньов, клінічний професор психології та клінічного нейропсихоаналізу, член Американської психологічної асоціації, академік Української академії наук.

«Свідомі про несвідоме» — це цикл психологічних етерів за участі провідних спеціалістів з різних областей, від психології до міжнародної економіки. Учасники етерів беруть до обговорення актуальні проблеми, з якими стикаються українці під час війни.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?