Бунт в одеській колонії – що наразі відомо
Категорія
Події
Дата публікації

Бунт в одеській колонії – що наразі відомо

Бунт в одеській колонії – що наразі відомо
Джерело:  Думська

В Одесі відбулись заворушення серед в'язнів Південній виправній колонії №51. За інформацією ONLINE.UA, на цей час бунт подавлено. Відомості про загиблих та 15 втікачів, які сховалися в приватній забудові, не знайшли підтвердження. Як повідомляє місцеве видання « Думская », затримання на вулицях, прилеглих до колонії, стосувалися «групи підтримки», яку організував один з одеських кримінальних авторитетів.

За попередньою інформацією, причина заворушень визрівала протягом останніх п’яти днів.

«П’ять днів тому там поранили ножем співробітника, який відповідає за тривалі побачення. Після цього побачення скасували. Також скасували спільні прийоми їжі в їдальні. Люди почали протестувати – не тільки через це, а й через погану якість їжі. Тоді начальник одеської кримінально-виконавчої служби Євген Ленивов пообіцяв провести «навчання» спецназу, тобто масове побиття. «Навчання» були призначені на сьогодні, ось ув’язнені і вирішили їх попередити бунтом», – повідомляє джерело «Думской».

Зараз частина в’язнів забарикадувалася і просить їх не бити. З ними ведуться переговори.

Нагадаємо, що представник МЗС РФ накинулася на Україну з цинічними звинуваченнями щодо питання звільнення полонених моряків.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?