Буря в США порушила важливі плани Трампа і Меркель
Категорія
Світ
Дата публікації

Буря в США порушила важливі плани Трампа і Меркель

Буря в США порушила важливі плани Трампа і Меркель

Зустріч канцлера Німеччини Ангели Меркель з президентом США Дональдом Трампом, заплановану на 14 березня

, довелося відкласти через погодні умови в Вашингтоні.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на

Deutsche Welle

.


13 березня, в аеропорту Берліна, перед запланованим вильотом до Вашингтона Меркель заявила, що розмовляла по телефону з Трампом, який описав їй складні погодні умови, і вони домовилися про перенесення візиту. У Білому домі відзначили, що візит канцлера перенесений на 17 березня.


Читайте також: У Кремлі повідомили деталі телефонної розмови Путіна і Трампа


Спікер Білого дому Шон Спайсер заявив, що план заходів за участю Трампа і Меркель 17 березня буде таким же, як той, що передбачався на 14 березня. Планується, що лідери двох країн на зустрічі серед іншого обговорять війну на Донбасі. Представник уряду Німеччини поки не підтвердив, що візит перенесено саме на 17 березня.


Відзначається, що 14 березня у Вашингтоні очікується буря. Національна погодна служба США оголосила штормове попередження. Буря зі снігом, градом та потужним вітром завадить подорожам на всьому північному сході країни.


Як повідомляв ONLINE.UA,

українські дипломати працюють над тим, щоб зустріч президента Петра Порошенка з Трампом відбулася до можливої ​​зустрічі президента США з російським лідером Володимиром Путіним

.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?