"Буйства карателів" в Одесі: у соцмережах яскраво висміяли російську пропаганду
Категорія
Культура
Дата публікації

"Буйства карателів" в Одесі: у соцмережах яскраво висміяли російську пропаганду

"Буйства карателів" в Одесі: у соцмережах яскраво висміяли російську пропаганду

Український блогер та журналіст Денис Казанський яскраво відповів на публікації російських пропагандистів, які заявляють про те, нібито Одеса "стогне під п'ятою бандерівських карателів".
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на сторінку блогера.
"Одеса після відомих подій 2 травня завжди зображувалася головною жертвою фашистів. Мовляв, там-то народ від них особливо натерпівся, тому страждає подвійно", — написав він.
Також Казанський зазначив, що "заради інтересу відкрив пару одеських пабликов, щоб подивитися, як виглядає місто, що страждає від кривавої тиранії".


Читайте також: Урочисте відкриття туалету під Одесою стало хітом мережі: опубліковані фото

"Побачене шокувало. Тільки подивіться, що зробила з містом проклята хунта. Які ще докази потрібні, щоб зрозуміти, що в Україні лютує фашизм, а одесити відчувають сильні моральні страждання?", — саркастично додав блогер.
За словами журналіста, "все могло б бути інакше, якщо б одесити проголосили "республіку", як у Донецьку і Луганську".
"Ввели комендантську годину. Замість феєрверків молотили б за своїм аеропорту з гармат, люб'язно доставлених з Криму братнім народом. З першого погляду зрозуміло, що місто потрібно терміново звільняти. Терпіти таке знущання більше не можна", — їдко написав він.
Казанський з іронією зазначив: "на цих вулицях гостро не вистачає танків і чеченських збройних визволителів".
"Бідні люди. Вони не знають, що таке "віджати тачку", ніхто з них не сидів на підвалі. Серце обливається кров'ю. Добре, що в Луганську і Горлівці такого немає. Тримайся, Одеса! Не здавайся кривавим карателям", — продовжив журналіст.
На закінчення він додав відео і запропонував: "Подивіться цей ролик. Скільки в ньому страждань і болю. Звичайно, після такого кожному зрозуміло — одесити тільки і чекають, коли їх звільнять Гіві і Захарченко".



У свою чергу, в соцмережах оцінили та підтримали сарказм Казанського.







Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  українець, що побував в полоні ДНР, розповів, як ватажок бойовиків на його очах застрелив захопленого "кіборга".









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?