Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні неповнолітнього актора у 80-х
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні неповнолітнього актора у 80-х

Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні неповнолітнього актора у 80-х
Джерело:  radaronline.com

Відомого голлівудського актора Чарлі Шина звинуватили у зґвалтуванні актора Корі Гейма у 1986-му. На той момент Корі було 13 років.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Radar.

Видання поговорило з колишнім другом актора Домініком Брашиа, який розповів, що інцидент нібито мав місце під час зйомок фільму "Лукас", що вийшов у 1986 році. Шин і Гейм грали в ньому головні ролі.

Читайте також: Звинувачений в домаганнях Кевін Спейсі зробив заяву щодо своєї кар'єри

"Гейм розповів мені, що займався сексом з Шином на зйомках "Лукаса". Він сказав, що вони вживали марихуану і займалися сексом. Гейм говорив, що після цього Шин відсторонився від нього", — розповів Брашиа.

Друг актора підкреслив, що згодом це сталося ще раз.

За інформацією порталу, кілька десятків інших джерел, серед яких актор Корі Фельдман, підтвердили, що Гейм розповідав цю історію не один раз. Крім цього, один із співрозмовників видання заявив, що Шин сам розповів йому про те, що трапилося. Тоді зірка підкреслила, що все відбулося за згодою сторін.

Нагадаємо, Корі Гейм помер у 2010 році від пневмонії у віці 38 років.

The Hollywood Reporter передає, що Шин прокоментував звинувачення в педофілії. Актор заперечує будь-які стосунки та сексуальні контакти з Корі Геймом.

Як повідомляв ONLINE.UA, відомий голлівудський актор Чарлі Шин, який зізнався, що ВІЛ-інфікований, став послом бренду нового виду презервативів компанії Lelo Hex.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?