"Час настав": Настя Каменських вперше прокоментувала роман з Потапом
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

"Час настав": Настя Каменських вперше прокоментувала роман з Потапом

"Час настав": Настя Каменських вперше прокоментувала роман з Потапом
Джерело:  online.ua

Сьогодні, 23 травня, Настя Каменських і Потап офіційно повідомили про свій роман і навіть розсекретили дату їхнього весілля. Українська співачка вперше прокоментувала роман з екс-колегою на своїй сторінці в Instagram.

Красуня опублікувала кадр, який вперше з'явився у кліпі Потапа "Константа", а під ним написала довгий текст, у якому звернулася і до шанувальників, і до свого обранця.

"Особливі почуття народжують особливі твори. Саме такими є пісні "Обіцяю" і новий хіт Потапа "Константа" Вслухайтеся в рядки нового треку Потапа і ви все зрозумієте. Вслухайтеся в слова моєї "Обіцяю" і ви все відчуєте", - написала співачка.

Окрім того, красуня зазначила, що їхні пісні доповнюють одна одну і зливаються в одне ціле. Після цього вона звернулася до свого коханого зі зворушливими словами, які вперше написала публічно на сторінці в соціальній мережі.

"Спасибі, Потап, що оберігав нас від зайвих очей, слів, дописів. Спасибі, що підтримуєш мій вибір, що щастя любить тишу. Спасибі, що ми з тобою оберігаємо нашу любов. Нехай ненадовго, ми змогли залишити потаємні емоції і почуття тільки для нас двох! Тепер настав час поділитися з шанувальниками частинкою наших почуттів! Сьогодні саме той самий особливий і щасливий день для кожної закоханої пари. Ми раді поділитися з вами своїм щастям і вдячні за те, що ви розділите його з нами", – написала наречена.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Настя Каменських викликала фурор відвертим вбранням на фестивалі в Юрмалі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?