Час знімати корсети: Гага зізналася, якою хоче стати
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Час знімати корсети: Гага зізналася, якою хоче стати

Час знімати корсети: Гага зізналася, якою хоче стати
Джерело:  harpersbazaar.com

Популярна  співачка і майстер епатажу Леді Гага  стала обличчям обкладинки Harper's Bazaar, а також розповіла, якою бачить жінку в сучасному світі, і якою хоче стати.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Harper's Bazaar.
30-річна співачка з'явилася на обкладинці груднево-січневого номера глянцю і дала інтерв'ю виданню, в якому розповіла, що означає бути жінкою сьогодні.
"Бути жінкою в наші дні - значить бути бійцем. Це означає дозволити собі бути вразливою і спроможною зізнатися собі, що ти сумуєш, або злишся, або тобі за щось соромно. Для того щоб мати можливість все це робити, потрібно бути сильною", - зізналася артистка.
"Здоров'я, щастя, любов - це ті речі, які знаходяться в серцях великих жінок. Такою жінкою я хочу бути. Знаєте, ніколи не думала, що скажу це, але чи не настав час зняти корсети? Як та, яка їх любить, я думаю, настав час їх зняти", - зазначила Гага.
Співачка також зізналася, що головне для неї - це її творчість і родина.
Читайте також: Відома актриса з'явилася на сторінках журналу для геїв
"У мене є велика сім'я, я багато працюю, дбаю про тих, хто навколо мене, забезпечую роботу тим людям, яких я дуже люблю, і створюю музику, яка, я сподіваюся, несе моє послання світу. Мені в цьому році 30, і я - повністю сформована жінка. У мене є чітке бачення того, що я хочу", - зазначила вона.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше  Леді Гага, яка під час президентських перегонів в США підтримувала Хілларі Клінтон, влаштувала пікет біля хмарочоса "Трамп-тауер" у Нью-Йорку, що належить новоспеченому президенту Америки Дональда Трампа.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?