Чеченець поплатився за скаргу Путіну на Кадирова: опубліковано відео
Категорія
Світ
Дата публікації

Чеченець поплатився за скаргу Путіну на Кадирова: опубліковано відео

Чеченець поплатився за скаргу Путіну на Кадирова: опубліковано відео
Джерело:  Чернетка

У четвер пізно вночі, 12 травня, в селі Кенхі Шаройського району Чечні спалили будинок Рамазана Джалалдінова, який у відеозверненні до президента Росії Володимира Путіна поскаржився на виконуючого обов'язки глави республіки Рамзана Кадирова.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Черновик.
За словами дружини Джалалдінова, о 00.00 годині до них в будинок прийшли люди в масках і сказали, що прийшли врятувати їх.
«Посадили дружину і трьох дочок в машину і кинули їх під мостом. А будинок підпалили. Жителям села заборонили будь що говорити на цю тему, пригрозивши підпалом їх будинків», - розповіла дружина Джалалдінова.
Раніше її чоловік записав відеозвернення до президента Росії Володимира Путіна, де розповів про побори з боку чиновників і соціальну ситуацію в Чечні. На відео були зняті зруйновані будинки жителів високогірного села Кенхі, де в основному проживають аварці, після двох військових кампаній 1994-1996 років і 1999 року. На їх відновлення виділялися кошти з федерального бюджету, але до постраждалих гроші, як каже Рамазан Джалалдінов, не дійшли або дійшли в урізаному вигляді.


Раніше повідомлялося, що ведуча Марія Лондон висміяла шалено дороге весілля племінника виконуючого обов'язки глави Чечні Рамзана Кадирова.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?