Чекаємо вибачень: у Зеленського відповіли Порошенко
Категорія
Політика
Дата публікації

Чекаємо вибачень: у Зеленського відповіли Порошенко

Чекаємо вибачень: у Зеленського відповіли Порошенко

Координатор штабу шоумена Володимира Зеленського, Олександр Корнієнко, заявив, що для проведення дебатів на стадіоні НСК "Олімпійський" їх кандидат очікує виконання всіх умов своїм опонентом на пост президента Петром Порошенком, адже чинний український лідер не відповів на всі питання, які йому поставив шоумен.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українські новини".

Він пояснив, що йдеться не просто про відповідь – стадіон або не стадіон, а й про вибачення за те, що говорив на адресу Володимира Зеленського чинний президент.

"У Порошенка ще є час, щоб відреагувати на решту пунктів, оскільки дедлайн ще не пройшов",– додав Корнієнко.

Як відомо, у відеозверненні до Порошенка Володимир Зеленський поставив вимогу звернутися до третини українців, які віддали за нього свої голоси. На переконання шоумена, Порошенко повинен публічно сказати, що дебати пройдуть не з "маріонеткою Кремля або Коломойського, не з "ватником", не з "малоросом", не з бидлом і не з клоуном, а з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник голови Центральної виборчої комісії Євгеній Радченко заявив, що дебати на НСК "Олімпійський" можуть бути формою передвиборчої агітації, а не визначеними законом "Про вибори президента України" теледебатами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?