Чекаю відповіді: Савченко збудила соцмережі своїм листом до Трампа
Категорія
Політика
Дата публікації

Чекаю відповіді: Савченко збудила соцмережі своїм листом до Трампа

Чекаю відповіді: Савченко збудила соцмережі своїм листом до Трампа

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Надія Савченко написала відкритий лист  республіканцеві Дональду Трампу, який здобув перемогу на виборах президента США.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook нардепа.
"У демократичному світі громадяни однієї держави не можуть впливати на вибір громадян іншої держави. Однак в геополітиці політикам доводиться працювати з тими, кого демократичним способом обрав народ. Ми не можемо вплинути на вибір американців, нам потрібно працювати з тим, кого обрав американський народ", - прокоментувала лист Савченко.
У листі вона звернула увагу Трампа на те, що Україна зараз страждає від агресії Росії, вже втратила частину своїх територій і десятки тисяч своїх солдатів, волонтерів і мирних жителів, а велика кількість українських заручників зараз знаходиться в полоні у в'язницях РФ, де піддається тортурам.
"Хочу привітати весь американський народ зі зробленим вибором і прошу Вас як людину, яку обрали на цей високоповажний пост, зробити все від Вас залежне щодо підтримки України, не залишаючи її наодинці з агресором", - пише нардеп в листі, додаючи, що буде рада отримати на нього відповідь.
Варто відзначити, що користувачів соцмережі спантеличив лист Савченко Трампу.


Igor Herdt: "Надя, а ви впевнені, що їм не байдуже до України? Це голос волаючого в пустелі".


Владислава Бондар: "Надія, Ви, якщо що, звертайтеся до мене краще, я Вам безкоштовно перекладу. Тільки не ганьбіть Україну такими листами".
Ірина Іващенко: "Фуууу... Брудом Трампа обливали, а тепер листи пишемо який Трамп молодець!"


Nazar Pokat: "Аби тільки "голодувати", вчергове, Надя не почала.Трамп аж "тремтить" від жаху".
Kirill Dushechkin: "Нічого він не посилить. І Україні тепер буде дуже худо. Кажу це не бажаючи того".


Правда, є й такі, хто підтримав Савченко.


Зоряна Яницька: "В президентської адміністрації і МЗС забракло чорнила на стільки потрібних слів... Дуже правильний лист, підтримую Вас!"


Marina Radomska: "Якщо Клінтон не змогла Трампа приборкати, то Надя зможе. І це єдиний позитив після його обрання".


Також відзначимо, що лист Савченко до Трампа особливо збудив путінських ботів, які закидали Україну образами в коментарях.



Як повідомляв ONLINE.UA,  Міхеїл Саакашвілі, який подав заяву на звільнення з посади одеського губернатора, зізнався, що знайомий з Дональдом Трампом більше 20 років і передбачав його перемогу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?