Чемодан, вокзал, Росія: мережа спалахнула через заяви українського олігарха
Категорія
Україна
Дата публікації

Чемодан, вокзал, Росія: мережа спалахнула через заяви українського олігарха

Чемодан, вокзал, Росія: мережа спалахнула через заяви українського олігарха
Джерело:  online.ua

Мережа з гнівом відреагувала на заяву українського олігарха Віктора Пінчука про те, що Україна повинна пожертвувати анексованим Кримом заради миру з Росією, а також погодитися на заморожування конфлікту на Донбасі.
Про це повідомляє ONLINE.UA.
"У той час як ми підтримуємо нашу позицію, що Крим є частиною України і повинен бути повернений, він не повинен стати на шляху угоди (з Росією - ред.), яка покладе край війні на сході", - заявив Пінчук в своїй статті для Wall Street Journal.
Пінчук також заявив, що Україна, можливо, доведеться погодитися на проведення місцевих виборів на Донбасі. Він також запропонував на час зняти для України мету членства в Європейському союзі, а в НАТО не вступати взагалі ніколи.



«Пропозиція Пінчуку: чемодан-вакзал-Рассея. Може забрати туди ж Ляща, Топольську, Гадю, і всю її тРуну. І там собі в примирення нехай граються», - пише користувач Twitter «Львівський батяр».



Читайте також

:

Пу

тін повинен повернути Крим: в російському суді над Майданом знайшли смішний момент


«Ці ідеї Пінчука виникають через реальну загрозу йому. Деолігархізація - він наступний», - пише в Twitter користувач ȠpuŦyƛA-С.


oleg: І Кучму нехай забирає з собою!


Sergey Prach: Взагалі-то, такі заклики є антиконституційними...



Ти є Україна !: Відмова від Пінчука була б благом для України. А реінтеграція, нахапати їм, у власність держави - завдання номер 1.


F (&) D: Пінчук ще забув написати, що потрібно всіх зобов'язати вивісити прапори РФ зі своїх вікон, а так в принципі начебто він нічого не забув.



Справедливий Укроп: По ходу чол хоче статус політбіженця. Видать погані справи у Пінчука.



«Коли Пінчук приїхав зі своїм мирним планом», - написав у Facebook відомий блогер

Антон Ходза

і опублікував смішне відео.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше заступник глави Адміністрації президента Петра Порошенка Костянтин Єлісєєв заявив, що Україна отримає доступ до неконтрольованих ділянок кордону з Росією на другий день після проведення місцевих виборів на окупованій частині Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?