Чемпіонський бій Гарсія - Редкач: видовищне відео і результати поєдинку
Категорія
Спорт
Дата публікації

Чемпіонський бій Гарсія - Редкач: видовищне відео і результати поєдинку

Чемпіонський бій Гарсія - Редкач: видовищне відео і результати поєдинку
Джерело:  online.ua

У Нью-Йорку на арені Barclays Center відбувся чемпіонський бій в напівсередній вазі - на рингу зустрілися український боксер Іван Редкач і американець Денні Гарсія. За підсумками бою судді віддали перемогу Гарсії. Редкач програв супернику і не зміг завоювати статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBC в напівсередній вазі. Повне відео бою Гарсія - Редкач дивіться на ONLINE.UA.

З першого раунду бою Редкач вміло оборонявся і протистояв Гарсії, але після третього раунду став частіше пропускати удари. Американець часто затискав у канатів українця, але Іван впевнено тримався. У сьомому раунді український спортсмен отримав розсічення під лівим оком, проте вирішив продовжити поєдинок. Після цього Гарсія збільшив обороти і впевнено лідирував за очками, поки не довів бій до своєї перемоги над боксером з України.

За підсумками поєдинку судді ухвалили одноголосне рішення - вони присудили перемогу в бою Денні Гарсії з рахунком 118:110, 117:111, 117:111. В результаті Іван Редкач втратив шанс отримати статус обов'язкового претендента на пояс чемпіона світу за версією WBC, яким на даний момент володіє лідер напівсереднього дивізіону Еррол Спенс з США.

Нагадаємо, для Денні Гарсії бій з Іваном Редкачом став 38 в кар'єрі. З них він здобув перемогу 36 разів, поразок на рахунку американця дві. Український боксер Іван Редкач провів свій 29 бій. Поразка в бою з Горсею стало для нього п'ятою.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що кілька днів тому відбувся довгоочікуваний бій турніру Абсолютного бійцівського чемпіонату UFC 246, в якому змагалися ірландський боєць Конор Макгрегор і американець Дональд Серроне. Поєдинок UFC 246 завершився на першому раунді - Макгрегор ефектно відправив Серроне в нокаут на 40-й секунді.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?