Через ікони з Порошенком в мережі згадали про Лукашенка-"святого": з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Через ікони з Порошенком в мережі згадали про Лукашенка-"святого": з'явилися фото

Через ікони з Порошенком в мережі згадали про Лукашенка-"святого": з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Після появи ікони із зображенням президента Петра Порошенка і його сім'ї в мережі згадали про "гобелен століття", на якому президент Білорусі Олександр Лукашенко зображений в образі святого.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Twitter РБ головного мозку.
"Гобелен століття" був створений художником Олександром Кіщенком і в 1999 році внесений до Книги рекордів Гіннесса. Його розміри - 14х19 метрів, а заввишки він дорівнює шестиповерховому будинку.
У центрі сюжету - протистояння добра і зла. На полотні виткані з вовни Ноїв ковчег, Христос і Антихрист, Папа Римський, Фідель Кастро, Володимир Ленін, Уїнстон Черчілль, Йосип Сталін, Михайло Горбачов, Ернест Хемінгуей. У лівому верхньому кутку розміщений автопортрет художника, а вгорі праворуч - портрет Олександра Лукашенка.
Про "гобелен століття" з Лукашенком в образі святого згадали після історії з іконою, на якій зображена сім'я Порошенка.




Як повідомляв ONLINE.UA, портрети президента Петра Порошенка, лідера фракції "Батьківщина" Юлії Тимошенко, лідера "Радикальної партії" Олега Ляшка, народних депутатів Надії Савченко та Сергія Лещенка помістили на "ікони".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?