Через негоду на частині території України вжито особливих заходів
Категорія
Події
Дата публікації

Через негоду на частині території України вжито особливих заходів

Через негоду на частині території України вжито особливих заходів

У Миколаївській та Одеській областях з 8 години ранку 6 січня було обмежено рух транспорту.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу ДСНС.
"З 08:00 6 січня, за інформацією "Укравтодору", в зв'язку з очікуваним погіршенням погодних умов (снігопади, хуртовини, пориви вітру 15-22 м/с, різким зниженням температури повітря до -17°С) і з метою недопущення заторів в русі та оперативної розчистки доріг від снігу, в Одеській області тимчасово обмежено рух великовантажного транспорту на всіх автодорогах загального користування", - йдеться в заяві.
Рятувальники в Миколаївській області також заявили про тимчасове обмеження руху великовагового транспорту.
Читайте також: П 'яний киянин не зміг дати хабар копам і поліз в бійку: з'явилося фото
"У Миколаївській області, з 08:00 6 січня буде тимчасово обмежено рух великовагового транспорту на автодорогах державного значення, зокрема: Одеса - Мелітополь - Новоазовськ, 55 + 550 (від кордону з Одеською областю) - 177 + 531 км (до кордону з Херсонській обл., під'їзд до смт. Березанка, км 0 + 000 (примикання до автодороги М-14 - 4 + 40 км (до перехрестя вулиць в смт. Березанка) і Нечаїно - Очаків, 0 + 000 км (примикання до автодороги М- 14) - 36 + 900 км (до перехрестя з автодорогою Т-15-07 на виїзді з Очакова)", - попередили в ДСНС.
Раніше метеорологи попередили, що в п'ятницю, 6 січня, в північних районах Чорного моря очікується посилення північного вітру до 25-30 м / с, висота хвиль 3-5 метрів, повільне обледеніння суден.


Як повідомляв ONLINE.UA, в ніч на 6 січня в Харківській області, на трасі між Чугуєвом і Куп'янськом сталася страшна аварія, в якій загинули шестеро людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?