Через пісні про військових Росії нацрада візьметься за відому радіостанцію
Категорія
Культура
Дата публікації

Через пісні про військових Росії нацрада візьметься за відому радіостанцію

Через пісні про військових Росії нацрада візьметься за відому радіостанцію
Джерело:  Нацрада

На київську радіостанцію «Шансон» чекає чергова позапланова перевірка через популяризацію та пропаганду збройних сил держави-агресора — Росії.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацради з питань телебачення і радіомовлення.
"Провівши моніторинг програм телерадіокомпанії, регуляторний орган виявив ознаки порушення ... Закону України "Про телебачення і радіомовлення", та на засіданні 8 листопада у цього замовникові була призначена позапланова перевірка", – йдеться у повідомленні.
Також у Нацраді підкреслили, що в ефірі радіостанції "Шансон" була виявлена популяризація і пропаганда військово-морських сил держави-агресора.


Читайте також: Турчинов підтримав патріотичний флешмоб знаковою піснею.

Зокрема, мова йде про пісню Дениса Майданова "Тихий океан", в якій є слова: "Нагороди та ранги не ті на гражданці, там тутешніх не стрінеш красот. Стіна рук і спин справжніх чоловіків – Російський Військовий Морфлот".


Як повідомляв ONLINE.UA раніше  користувачі соцмереж активно підключилися до флешмоба на підтримку української пісні, у якому взяв участь і президент України Петро Порошенко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?