Через "похоронні" розбірки в Маріуполі згоріли 7 авто: з'явилися фото і відео
Категорія
Події
Дата публікації

Через "похоронні" розбірки в Маріуполі згоріли 7 авто: з'явилися фото і відео

Через "похоронні" розбірки в Маріуполі згоріли 7 авто: з'явилися фото і відео
Джерело:  online.ua

Вночі, 21 лютого, в Маріуполі сталися розбірки між місцевими ритуальними агентствами, в результаті чого згорів катафалк і ще шість розташованих поруч з ним автомобілів.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на видання 0629.com.
За словами директора місцевої похоронної компанії Олександра Шпортуна, близько 1:30 він повертався додому і побачив, що на стоянці горить його катафалк і поруч стоять авто. При цьому він додав, що перед цим невідомі йому люди погрожували і стежили за ним, а також розбивали скло в його автомобілі.
"Зараз поліцейські продовжують документувати вказаний факт. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України", - повідомили в поліції.

Читайте також: П ід Сумами сталася масштабна аварія з фурою, багато постраждалих: з'явилися фото
Спалений катафалк і ще одне авто фірми, яка займається транспортуванням води, ремонту не підлягають.
Директор похоронної компанії заявив, що оцінює заподіяні пожежею збитки до мільйона гривень.



Як повідомляв ONLINE.UA, в Кропивницькому біля будівлі суду сталася перестрілка, в результаті якої кілька людей отримали поранення.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?