Через стрілянину по журналістах в Одесі оголошений план "перехоплення": опубліковані фото
Категорія
Україна
Дата публікації

Через стрілянину по журналістах в Одесі оголошений план "перехоплення": опубліковані фото

Національна поліція України
Через стрілянину по журналістах в Одесі оголошений план "перехоплення": опубліковані фото

Після  стрілянини по журналістах в Одесі  поліція оголосила план з перехоплення авто, на якому зникли нападники.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Нацполіції в Одеській області.

"3 травня в чергову частину Приморського відділу поліції від журналістів одного з одеських телеканалів надійшло повідомлення про те, що на вулиці Старопортофранківській, під час підготовки відео сюжету, на знімальну групу напали невідомі", — йдеться у повідомленні.

Як стало відомо, під час зйомки до журналістів «7 каналу» під'їхав автомобіль "Хонда" темного кольору, з якого вийшли троє чоловіків.

"Під час спілкування між знімальною групою і невідомими виникла бійка, під час якої один з прибулих вистрілив у бік журналістів з помпової рушниці. Після цього вони зникли на авто у невідомому напрямку. В результаті пострілу постраждали двоє операторів і журналіст. У них дотичні поранення. Постраждалі доправлені у лікарню", - додали у поліції.

Повідомляється також, що життю і здоров'ю постраждалих нічого не загрожує.

"У місті введений план "Перехоплення". Продовжується розслідування", — додали у прес-службі. 

Як повідомляв ONLINE.UA, 20 квітня за день на  журналістів телеканалу 1+1 двічі нападали під час зйомок ювілею намісника Києво-Печерської Лаври.







Фото: Facebook/7 канал

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?