Черговий російський дурень: Аваков різко відреагував на скандальні слова глави Держдуми РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

Черговий російський дурень: Аваков різко відреагував на скандальні слова глави Держдуми РФ

Черговий російський дурень: Аваков різко відреагував на скандальні слова глави Держдуми РФ
Джерело:  online.ua

Глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін черговий російський дурень, який надіслав нове скло для рожевих окулярів прихильникам дружби з Росією. Таку різку відповідь Володіну дав глава МВС України Арсен Аваков після слів про те, що від України нібито можуть відокремитися кілька областей. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост Авакова в соцмережі.

"Черговий російський дурень прислав нове скло для рожевих окулярів прихильникам дружби з Росією: глава Держдуми РФ Володін повідомив Україні, що "націоналізм і утиск малих народів може привести до виходу зі складу України ряду областей". Від себе - пану Володину - говорите частіше!" , - написав Аваков.

Він підкреслив, що схожі заяви росіян допомагають українцям краще розуміти справжні прагнення "русского мира". Аваков додав, що тим, хто виступає за "всепрощення", покупку електроенергії, дешевого газу зі знижкою і тим, хто стверджує, що Україна з Росією - один народ, варто частіше читати повідомлення "володіних".

Нагадаємо, напередодні глава Держдуми РФ В'ячеслав Володін вибухнув істеричними заявами через те, що українська делегація зірвала виступ так званого "депутата" окупованого Криму Руслана Бельбека на форумі ООН. Володін заявив, що "націоналізм, утиск малих народів може привести до виходу зі складу України ряду областей".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Держдумі РФ звинуватили владу України в незнанні історії і небажанні звертати увагу на волевиявлення людей, які на референдумі проголосували за возз'єднання українського Криму з Росією. Про це заявив заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Віктор Водолацький у відповідь на слова глави Генштабу України Руслана Хомчака про те, що Путін створює в Криму потужну базу, яка буде "кошмарити" всю Європу. Водолацький заявив, що РФ зміцнює оборонний потенціал півострова лише з метою забезпечення безпеки своєї держави. І це не несе ніякої загрози Європі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?