Черговий треш: новий кліп російського співака до ЧС-2018 викликав істерику в мережі
Категорія
Світ
Дата публікації

Черговий треш: новий кліп російського співака до ЧС-2018 викликав істерику в мережі

Черговий треш: новий кліп російського співака до ЧС-2018 викликав істерику в мережі
Джерело:  online.ua

Напередодні чемпіонату світу з футболу, який в 2018 році буде проходити в Росії, "забуті" артисти намагаються нагадати про себе всіма силами. Одним з них став Олександр Малінін з дочкою, які випустили неоднозначний кліп до майбутнього мундіалю, який викликав істерику в мережі.

Відео нового кліпу Малініна до ЧС-2018 було опубліковано на його Youtube-каналі, повідомляє ONLINE.UA.

Музичний ролик Малінін і його дочка Устина зняли на основі пісні "Moskau", яку раніше виконувала група "Dschinghis Khan". У кліпі Малінін з донькою заспівали про те, що Москва з радістю відкриває двері ЧС-2018 і чекає іноземних гостей. Також вони висловили підтримку російській збірній, яка зможе в чесній боротьбі завоювати важливі перемоги на мундіалі.

Росіяни назвали реальним трешем неоднозначний кліп Малініна до ЧС-2018. Вони вважають, що в ролику-візитній картці чемпіонату показана вся суть РФ.

"Гірше тексту, кліпу придумати не можна було і ще й плагіат ..... а клоуни там ще ряджені навіщо?", "Малініна як зразок з того світу витягли для цього ролика)", "А потім Росія дивується, «неправильне уявлення про нас, шапка вушанка і ведмеді», по-моєму цей кліп як раз говорить, уявлення правильне", "Стидобіща. Розкажіть цьму пристарілому Кену і вокзальній Барбі, що 80-е закінчилися ще в минулому столітті", "Повний капець! Джек Воробей навприсядки в парі з панянкою з окружної"," Держава напевно виділила 10 мільйонів доларів на цю візитну картку Росії. Мені цікаво хто стверджував і як могли це затвердити взагалі?", - коментують шоковані росіяни кліп до ЧС-2018.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше ФІФА заборонила російській рок-зірці Юлії Чичериной виступати на заходах перед уболівальниками чемпіонату світу з футболу через її підтримку бойовиків на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?