Черновецький влаштував скандал Коломойському: подробиці конфлікту
Категорія
Політика
Дата публікації

Черновецький влаштував скандал Коломойському: подробиці конфлікту

Черновецький влаштував скандал Коломойському: подробиці конфлікту

Колишній мер Києва Леонід Черновецький

звинуватив українського олігарха Ігоря Коломойського в політиці залякування влади компроматом, а також у вимаганні гендиректором телеканалу «1 + 1» Олександром Ткаченком через підставну особу «сотень тисяч доларів» у його сина, погрожуючи випустити репортаж про мафіозну діяльність Степана Черновецького.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook колишнього мера, який зараз проживає в Грузії.


«Немає слів, щоб передати моє обурення мерзенним

репортажем «1+1» з висмоктаними з пальця "доказами» про нібито «мафіозну» діяльність мого сина з відмивання грошей

! Навіть іспанські ЗМІ до такого не додумалися. Я категорично протестую проти політики головного «розвідного» України - Коломойського», - написав Черновецький-старший.


Також колишній київський градоначальник заявив, що «за допомогою української преси ця, з дозволу сказати «людина» (Коломойський - Ред.) такими репортажами залякує чинну владу і нечесних чиновників, щоб забезпечити собі вигідні державні контракти і все більш паразитувати на українській економіці, як «дубиною» розмахуючи над їх головами викривальними репортажами!».


«Я з повною відповідальністю заявляю, що перед показом попереднього репортажу підручний Коломойського - Ткаченко (Олександр Ткаченко, гендиректор« 1 + 1 »- Ред.) через підставну особу вимагав у мого сина сотні тисяч доларів, щоб надалі не показувати інформацію, що ганьбить мого сина, на своєму телеканалі», - додав він.


При цьому Черновецький заявив, що «те ж саме, швидше за все, Коломойський робить і з Януковичем і його поплічниками!».


«На жаль, Коломойський такий не один. І гроші вимагали у мене більшість з відомих персон медіа-олігархів, крім, мабуть, 5-го каналу, і ще одного-двох! Коломойський багато чому навчився у таких же, як він негідників від медіа, які належать в країні олігархічним кланам, і намагаються повністю контролювати всі політичні процеси в Україні!» - розсипав звинувачення екс-мер.


У той же час він додав, що, «як досвідчений політик я категорично заявляю, що до тих пір, поки основні медіа будуть належати в Україні олігархам, ніяких позитивних процесів в нашій країні не відбуватиметь!»


«Звичайно я надам багатомільйонний позов негідникам, але з жалем розумію, що в країні від цього нічого не зміниться!» - резюмував Черновецький.


Як відомо, раніше

іспанська влада заарештувала старшого сина Черновецького, Степана, за підозрою в організації угрупування з відмивання грошей

.


У відповідь

на повідомлення іспанських ЗМІ про звинувачення і затримання колишній мер Києва пообіцяв подати позов

на мільйон доларів з вимогою спростування цієї інформації.


Як повідомляв ONLINE.UA, раніше

стало відомо, що Степан Черновецький утримується під арештом в загальній камері без особливих умов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?