Четверо дітей перебувають у важкому стані після удару армії РФ по багатоповерхівці у Вознесенську
Категорія
Україна
Дата публікації

Четверо дітей перебувають у важкому стані після удару армії РФ по багатоповерхівці у Вознесенську

Четверо дітей перебувають у важкому стані після удару армії РФ по багатоповерхівці у Вознесенську
Джерело:  online.ua

Внаслідок влучання снаряду кремлівської окупаційної армії у багатоповерхівку в одному з житлових районів Вознесенська на Миколаївщині серед постраждалих четверо важко поранених дітей.

Джерело: Telegram-сторінка керівника Миколаївської ОВА Віталія Кіма

Наслідки обстрілу окупантами Вознесенська 

За інформацією керівника Миколаївської ОВА, внаслідок влучання снаряду окупантів у 5-поверховий житловий будинок поранення отримали 9 людей, серед яких - чотири дитини.

На 13.30. 9 поранених, з них 4 дітей. Діти всі тяжкі. Вік від 3 до 17 років, - зазначив Кім.

За словами голови Миколаївської ОВА, одну з поранених дівчинок транспортують до Миколаєва. Під час удару уламок влучив їй в око.

Водночас мер міста Євген Величко звернувся до мешканців громади з проханням обмежити рух містом через можливі повторні ракетні обстріли.

Фото - facebook.com/MNS.GOV.UA

Російська ракета влучила до п'ятиповерхового жилого будинку, будівля практично зруйнована. На місці працюють наші відважні рятівники та поліція. Медичі працівники надають допомогу пораненим. Також постраждали будинки поряд з багатоповерхівкою та автівки, підтвердив трагедію нардеп Артем Чорноморов.

Між тим представники Головного управління розвідки Міноборони України повідомили, що фахівці з Білорусі проводять ремонт військових літаків армії РФ на авіабазі неподалік від Москви.

Міністерство оборони Білорусі та уряд РФ підписали термінові контракти на здійснення ремонтно-відновлювальних робіт авіаційної техніки. Зокрема, працівники 558 авіаційного ремонтного заводу (Барановичі) періодично здійснюють відрядження у складі "виїзних груп" для проведення робіт з відновлення та введення в експлуатацію авіаційної техніки на 121 авіаційному ремонтному заводі (територія авіабази Кубинка), - повідомляють представники ГУР.

За даними ГУР, в основному роботи виконуються на літаках типу МіГ-29 та їх модифікаціях.

Зокрема, спеціалісти ЗС Білорусі здійснюють роботи зі зняття авіатехніки зі зберігання та з розконсервації для подальшого застосування у війні проти України.

Читайте также:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?