Четвертий рік війни: в Києві знімають російський фільм, з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

Четвертий рік війни: в Києві знімають російський фільм, з'явилися фото

Четвертий рік війни: в Києві знімають російський фільм, з'явилися фото
Джерело:  online.ua

Біля одного з торгових центрів Києва проводять зйомки російського фільму, що викликало бурхливе обурення користувачів мережі.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на дані, оприлюднені активістом Андрієм Смолієм.

Читайте також: У Путіна розповіли про "бал неонацистів" в Україні і бомбардування Донбасу

Активіст розповів, що біля торгово-розважального центру "Атмосфера" в Голосіївському районі столиці група російськомовних людей проводить зйомки ймовірно російського фільму з автомобілем "поліції" на російських номерах.

"Четвертий рік війни. Тільки вчора ховали загиблих хлопчиків, - підкреслив Смолій. - А тут у столиці держави знімається московське кіно. Як же гидко і бридко це все бачити".

Також він оприлюднив в мережі фотографії з місця проведення зйомок:

Зауважимо, що користувачі мережі висловили обурення. Так, багато закликали Міністерство культури і Службу безпеки України роз'яснити причини того, що відбувається.

"Справжня і дуже потужна армія у Путіна не біля кордонів, а тут, в середині", "У нас багато хто і маму рідну продасть - аби гроші платили", "Доки триватиме це неподобство?", "Війна-війною, а бізнес-бізнесом ", - пишуть користувачі.

У той же час, деякі висловили припущення, що насправді можуть знімати український фільм про Росію.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?