«Чи буде продовження»: колишні зірки серіалу «Друзі» знову об’єдналися
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

«Чи буде продовження»: колишні зірки серіалу «Друзі» знову об’єдналися

«Чи буде продовження»: колишні зірки серіалу «Друзі» знову об’єдналися
Джерело:  online.ua

Виконавиці ролей Моніки Геллер, Рейчел Грін і Фібі Буффе знову разом. Знамениті акторки з культового сіткому «Друзі» об’єдналися. Але вже не на зйомках, а в реальному житті. Як повідомляє ONLINE.UA, давні подруги по знімальному майданчику зустрілися на дні народженні Кортні Кокс.

Виконавиця ролі Моніки вчора відсвяткувала свій 55-й день народження. Тому запросила на свій ювілей у Лос-Анджелесі близьких друзів, в тому числі своїх подруг за серіалом – Дженніфер Аністон та Лайзу Кудроу.

«Наскільки мені пощастило святкувати свій день народження з цими двома ??? Я вас люблю, дівчата. Дуже сильно», – саме так підписала спільне фото Кортні Кокс.

Як відомо, комедійній серіал «Друзі» є найуспішнішим телевізійним проектом в історії. Незважаючи, що з часу завершення останнього сезону вже пройшло 15 років, цей серіал досі користується шаленою популярністю серед глядачів в усьому світі. Це підтверджує хоча б той факт, що стрімінгова платформа Netflix не так давно заплатила 100 мільйонів доларів правовласнику серіалу – компанії Warner Brothers за право трансляції 236 серій «Друзів» протягом 2019 року.

У 2004-2006 роках серіал отримав продовження – «Джоуї», головну роль в якому зіграв Метт Ле Блан.

Останніми роками все частіше ходять чутки про повноцінне продовження «Друзів», але до втілення в життя цієї ідеї ще далеко.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?