Чи є загроза ракетних ударів по Україні — відповідь Ігната
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи є загроза ракетних ударів по Україні — відповідь Ігната

Чи є загроза ракетних ударів по Україні — відповідь Ігната
Джерело:  online.ua

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат попередив про можливі провокації та атаки з боку росіян. Водночас він наголосив, що для українців загроза завжди наявна, і ворог може швидко підготувати новий удар.

Джерело: Юрій Ігнат в етері телемарафону

Юрій Ігнат попереджає про можливі провокації з боку РФ

За словами речника, незалежність України здобувається щодня, і ворожа сторона намагається зламати цей дух.

Він зауважив, що можливі провокації будуть зі сторони РФ, але українцям варто готуватися до будь-якого розвитку подій.

Ми незалежність здобуваємо щодня. І ворогу ріже слух незалежна Україна. Можливо, будуть якісь провокації, а може й не будуть. Тут нам не обирати. Нам боротися щодня і захищати країну, – сказав Ігнат.

Можливі обстріли з боку Росії

Щодо можливих ворожих атак, речник зазначив, що кожен день є небезпечним для українців, оскільки загроза може зреалізуватися в будь-який момент.

Маємо постійну загрозу, яка чекає на свій момент. Військові кораблі в Чорному морі, літаки стратегічної авіації та безпілотники – це всі можливі джерела загрози. Ворогу не потрібно багато часу, щоб підготувати новий удар. Хоча вони планують їх наперед, але загроза завжди присутня, – підкреслив Ігнат.

Речник Повітряних сил ЗСУ закликав українців бути пильними та берегти своє життя, не лише в День Незалежності, але й протягом всього часу. Небезпека з боку росіян залишається завжди.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?