Чи існує загроза нападу Росії з Півдня - з'явилася гучна заява Міноборони
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи існує загроза нападу Росії з Півдня - з'явилася гучна заява Міноборони

Чи існує загроза нападу Росії з Півдня - з'явилася гучна заява Міноборони
Джерело:  online.ua

Міністр оборони Андрій Загороднюк каже, що бойовики намагаються зірвати процес розведення сил і засобів у районі Петрівського, але він іде за планом. Про це він повідомив в ефірі одного з українських телеканалів, передає ONLINE.UA.

"З нашого боку все розвивається керовано. Звичайно, терористи намагаються зірвати процес. Але ми все робимо по нашому плану. У нас є 7 днів тиші, ми робимо розведення за планом, воно йде за контрольованим сценарієм", - розповів він.

Окрім того, у Загороднюка поцікавилися, що робитимуть українські військові, якщо процес розведення піде "не за планом", Загороднюк сказав: "Тоді ми можемо протягом дуже короткого часу повернутися на наші позиції. І в нас такі сценарії пропрацьовані, ми знаємо, що робити в цьому випадку".

За його словами, наразі Міноборони не бачить загрози нападу РФ з Півдня.

"Мілітаризація Криму відбувається, це факт, вона іде постійно. Звичайно, ми її відслідковуємо, наша розвідка працює… Але ми не бачимо того сценарію, що якось вона критично піднялася і якась ситуація нас чекає найближчим часом", - сказав Загороднюк.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Загороднюк заявив про плани скасувати військовий призов.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?