Чи можуть РФ знову вигнати з ПАРЄ - експерт шокував прогнозом
Категорія
Світ
Дата публікації

Чи можуть РФ знову вигнати з ПАРЄ - експерт шокував прогнозом

Чи можуть РФ знову вигнати з ПАРЄ - експерт шокував прогнозом
Джерело:  24 канал

Нещодавно Велика Британія запропонувала переглянути рішення щодо повернення Росії в ПАРЄ у зв’язку з порушенням прав людини. Співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов прогнозує, що ця позиція не матиме наслідків - максимум лунатимуть заяви про обмеження повноважень делегації Росії при певних голосуваннях.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "24 Канал".

"Повернення Росії в ПАРЄ – велика помилка Європи: повелися на можливі економічні дивіденди – сплату членських внесків, які Москва відмовлялася вносити. В результаті опинилися перед проблемою, що Росія не збирається виконувати взятих на себе зобов’язань. В Москві правоохоронці жорстко придушили акції протесту", - каже експерт.

За його словами, європейські країни – учасниці ПАРЄ – зробили все можливе, щоб повернути Росію в організацію. На думку Європи, таким чином легше контролювати дії Москви. І можна буде стримати агресію Путіна щодо подальшої військової ескалації в Україні. Тактика м’якої сили.

"Як тільки Росію повернули, Москва заявила, що питання сплати внесків не на порядку денному. Країни Європи знову наразилися на шантаж Росії. Більше того, РФ хоче використовувати європейські інституції для посилення свого впливу в Європі", – підкреслює Снєгирьов.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що відомство направить офіційні звернення до американської та німецької сторони з приводу втручання їхніх дипломатичних співробітників і державних ЗМІ у внутрішні справи Росії у зв’язку з висвітленням акцій протесту 3 серпня в Москві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?