Чи збираються росіяни повертати викрадених українських дітей — відео
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи збираються росіяни повертати викрадених українських дітей — відео

Чи збираються росіяни повертати викрадених українських дітей — відео
Джерело:  online.ua

Радниця-уповноважена Президента України з прав дитини та дитячої реабілітації, координаторка порталу “Діти війни” Дарʼя Герасимчук звертає увагу на те, що головна ціль викрадення росіянами українських дітей — геноцид. Саме тому влада РФ не збиралася і не збирається повертати їх додому.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Росіяни використовують різні способи знущань над українськими дітьми

За словами Дарʼї Герасимчук, російські загарбники не просто викрадають неповнолітніх українців, а й вчиняють над ними сексуальне насилля.

Українській владі вдалося задокументувати уже 14 випадків сексуального насилля. Найменшій жертві — 4 роки.

Ми з вами маємо випадки вбитих та поранених дітей. Випадки дітей, яких росіяни просто розстріляли, розважаючись, і не віддавали. Вони не допускали до автомобіля з розстріляними дітьми, поки вони були живі, не допускали нікого дві години. Вони просто насолоджувались тим, як діти плачуть, хриплять, помираючи. І нікого не допускали до них. Тільки через дві години вони допустили, коли діти вже померли. То що це? Це не що інше, як геноцид.

На переконання радниці-уповноваженої Володимира Зеленського, влада РФ понад усе хоче знищити українську націю.

Росія не планує повертати викрадених українських дітей

У Кремлі чудово усвідомлюють, що для будь-якої нації їхні діти — це скарб та майбутнє. Саме тому Москва намагається стерти наше майбутнє, викрадаючи українських дітей у Російську Федерацію.

Ба більше, вони намагаються поповнити свою націю за рахунок наших дітей.

Окрім того, Дарʼя Герасимчук підтвердила, що влада РФ проводить відбір дітей, забирають собі тих, кого хоче.

А все, що відбувається з дітьми вже після викрадення, говорить про те, що росіяни не збиралися і не збираються їх повертати додому. Тому це ніяка не евакуація, а це саме те, про що Україна говорила з самого початку — це депортація та примусове переміщення, це викрадення українських дітей. Бо росіяни негайно змінили процедуру усиновлення, спростили негайно процедуру отримання російського громадянства для українських дітей. Це все для чого? Для того, щоб дітей залишити у себе. Ось і все.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?