Чи постраждає Україна від нових санкцій РФ - з'явився неочікуваний прогноз НБУ
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи постраждає Україна від нових санкцій РФ - з'явився неочікуваний прогноз НБУ

Чи постраждає Україна від нових санкцій РФ - з'явився неочікуваний прогноз НБУ
Джерело:  УНН

Національний банк не бачить ризиків у роботі банківської системи країни у зв'язку з введеними Росією санкціями. Про це повідомляє  УНН  з посиланням на прес-службу банку, передає ONLINE.UA.

"З 25 грудня Росія ввела санкції відносно одного українського банку - АТ Укрексімбанк. Національний банк вважає, що введені санкції не вплинуть на його поточну діяльність. Відповідно, Національний банк України не бачить ризиків для роботи банківського сектора, який є достатньо капіталізованим і ліквідним", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, регулятор нагадує, що здійснення банківського регулювання і нагляду на індивідуальній та консолідованій основі є однією з функцій Національного банку.

Як відомо, 25 грудня прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв підписав постанову, що розширила російські санкції проти України.

Нагадаємо, трохи згодом американська влада ввела нові санкції у відповідь на постійне нехтування Росією міжнародних норм. Це рішення прийняло Управління зовнішніх активів Міністерства фінансів США (OFAC).

Як повідомляє ONLINE.UA, раніше  в офіційному журналі ЄС опублікували рішення про введення санкцій проти причетних до фейкових "виборів" в ОРДЛО, які були проведені на 11 листопада на Донбасі.  У список увійшли дев’ять чоловік, що представляють "адміністрації ЛНР і ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?