Чи почався уже контрнаступ ЗСУ — відповідь Данілова
Категорія
Україна
Дата публікації

Чи почався уже контрнаступ ЗСУ — відповідь Данілова

Чи почався уже контрнаступ ЗСУ — відповідь Данілова
Джерело:  online.ua

За словами секретаря Ради національної безпеки і оборони Олексія Данілова, Збройні сили України поки ще не розпочали запланований контрнаступ з метою звільнення усіх окупованих Росією територій нашої країни. Однак Данілов запевнив, що всі зрозуміють, що він почався, коли це нарешті станеться.

Джерело:  Reuters

Данілов пояснив, чи почався уже контрнаступ ЗСУ

Іноземні журналісти попросили у секретаря РНБО прокоментувати заяви окремих російських офіційних осіб про нібито початок контрнаступу української армії.

Як стверджує Олексій Данілов, російські чиновники сприйняли локальні успіхи бійців ЗСУ на окремих ділянках фронту як початок більш масштабної операції.

Усе це неправда. Коли все це почнеться, вирішать наші військові. Коли ми почнемо контрнаступ, усі про це дізнаються, усі це побачать, - наголосив секретар РНБО.

Як уже згадувалося раніше, заступниця міністра оборони Ганна Маляр нещодавно заявила, що про контрнаступ Сил оборони України не будуть оголошувати публічно.

ГУР повідомило, що в окупанти в Криму уже готуються до втечі

На тлі новини про можливий швидкий початок контрнаступу ЗСУ окупаційна влада в Криму вже скасувала проведення курортного сезону на півострові.

Окрім того, вона заявила про посилення контролю пасажироперевезень через Керченську протоку.

Як повідомляє представник ГУР Андрій Юсова, частина окупантів вже заздалегідь відвезли свої родини з українського півострова.

Частина якраз зараз в режимі онлайн пробують це реалізувати і зробити. Так, валізи у багатьох спаковані. Якщо так можна сказати, то ті, хто з них найбільш мудрі, повинні уже виїжджати. Це для них наразі найбезпечніший варіант, — наголошує Юсов.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?